Διορία από Σοσιεδάδ για Κάμπελ!

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (21/01) θα περιμένει την απάντηση της Άρσεναλ η διοίκηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην πρόταση που έχει καταθέσει για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ.

Οι Ισπανοί ενημέρωσαν τον Αρσέν Βενγκέρ πως βάσει του προγραμματισμού τους, θα πρέπει να τους έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του μέσα στο επόμενο 24άωρο, ώστε να κινηθούν ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με αναφορές από την Ιβηρική χερσόνησο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει καταθέσει δύο προτάσεις στους Λονδρέζους. Η μία αφορά την αγορά του Κοσταρικανού, έναντι 10 εκατομμυρίων και η δεύτερη τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και εν συνεχεία την αγορά των δικαιωμάτων του, έναντι του ίδιου ποσού.

Στο Λονδίνο πάντως, οι προβλέψεις για την ενδεχόμενη παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ, είναι δυσοίωνες, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ έχει παραχωρήσει ήδη δύο επιθετικούς και πιο συγκεκριμένα τους Γιάγια Σανόγκο και Λούκας Ποντόλσκι. Ως εκ τούτου, θεωρείται δύσκολο να αποδυναμώσει περαιτέρω την επιθετική του γραμμή και να αφήσει την ομάδα δίχως εναλλακτικές λύσεις.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Τζόελ Κάμπελ συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, ωστόσο στον Πειραιά έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του 22χρονου επιθετικού και για τον λόγο αυτό εξετάζουν τις εναλλακτικές που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο Τζόελ Κάμπελ από την πλευρά του δήλωσε πρόσφατα πως επιθυμεί να παραμείνει στην Άρσεναλ και να περιμένει τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Αρσέν Βενγκέρ, θεωρώντας πλέον, φυσιολογικό το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός, λόγω του υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού που υπάρχει στο κλαμπ του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα