Διορία σε Φαν Γκάαλ η Τότεναμ

Τις αμέσως επόμενες μέρες καλείται να απαντήσει, θετικά ή αρνητικά, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, στην πρόταση της Τότεναμ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από το καλοκαίρι.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ τις τελευταίες μέρες, το όνομά του «παίζει» και για τη διαδοχή του Ντέιβιντ Μόγιες, στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η διοίκηση της Τότεναμ πάντως, δεν φέρεται διατεθειμένη να παίξει το παιχνίδι του Φαν Γκάαλ. Οι «πετεινοί» ενημέρωσαν τον Ολλανδό κόουτς πως έχει στη διάθεσή του ελάχιστες μέρες, προκειμένου να απαντήσει στην πρότασή τους να διαδεχθεί τον Τιμ Σέργουντ στην τεχνική ηγεσία. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση, θα αποσύρει την πρότασή της. Ήδη στην ομάδα της Αγγλίας εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις. Πρώτη και καλύτερη είναι η περίπτωση του Μαουρίσιο Ποσετίνο, ο οποίος έχει παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα με τη Σαουθάμπτον.

Εντούτοις, ο πρόεδρος των «πετεινών», Ντάνιελ Λέβι, έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την προτίμησή του στο πρόσωπο του Λουίς Φαν Γκάαλ και εξακολουθεί να επιμένει σε αυτή. Στην Τότεναμ γνωρίζουν τον… ασταθή χαρακτήρα του Ολλανδού, γεγονός που τους υποχρεώνει να προετοιμάσουν την επόμενη κατεύθυνση, παρά το γεγονός ότι τα έχουν βρει σε όλα με τον Φαν Γκάαλ. Η προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό έχει «παγώσει» μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί επαφών του 62άχρονου τεχνικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για το λόγο αυτό, η Τότεναμ έδωσε διορία στον Ολλανδό, ο οποίος καλείται να ξεκαθαρίσει τη θέση του το συντομότερο δυνατό…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα