“Διπλωματικό” επεισόδιο Ρουβά – Μουζουράκη

Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης βρέθηκαν στο προσκήνιο, στο τελευταίο battle του VOICE, μετά από μία παρανόηση που έγινε.

Αφορμή στάθηκε το battle της Έλενας Γεωργίου και της Έφης Γιαννακοπούλου οι οποίοι ερμήνευσαν μοναδικά το “Ανεστάκι”, ξυπνώντας κάποιες μνήμες από το παρελθόν στον Πάνο Μουζουράκη. Αυθόρμητος όπως πάντα, ο τελευταίος σχολίασε: «Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μιας γκόμενας που είχα όταν ήμουν πιτσιρικάς». Αμέσως σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς λέγοντας: «Και της Κάτιας είναι το αγαπημένο», ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν άργησε να ρίξει λάδι στη φωτιά: «Τα είχες με την Κάτια;».

Κι ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας σήμανε συναγερμό: «Conflict! Παραγωγή… conflict», ο Σάκης Ρουβάς κοιτώντας επίμονα τον Πάνο Μουζουράκη στα μάτια σχολίασε: «Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;».

Η απάντηση του τελευταίου δεν ήταν διαφωτιστική: «Δεν ξέρω. Εμένα πάντα με προβλημάτιζε ότι αυτή η κοπέλα ήταν 22 χρονών και δεν είχε γιο. Οπότε φανταζόμουν ότι αυτός ο Ανεστάκης θα είναι κάποιος άλλος γκόμενος» και ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέλαβε και πάλι ρόλο: «Σάκη πρέπει να βάλουμε κάτω τις ημερομηνίες το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;».

Τελικά, ο Πάνος Μουζουράκης ξεκαθάρισε: «Όχι, όχι δεν την έλεγαν Κάτια», ωστόσο το συγκεκριμένο πινγκ πονγκ ερωτωαπαντήσεων πρόλαβε να εκτοξεύσει και πάλι την τηλεθέαση του μουσικού talent show!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα