Δις ισόβια για τον εγγονό που δολοφόνησε άγρια τη γιαγιά του

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για το εγγονό που τεμάχισε την γιαγιά του στη Ραφήνα αφού του  επιβλήθηκε η ποινή των δις ισόβια από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Τον Αύγουστο του 2013 η 84χρονη Ασημένια Λαγούδη βρέθηκε δολοφονημένη από τον εγγονό της και το άψυχο σώμα της βρέθηκε διαμελισμένο σε κάδο σκουπιδιών στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, «Οι δικαστές και οι Ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έμειναν άναυδοι από την βαναυσότητα της πράξης, έκριναν ένοχο τον 30χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα και τον καταδίκασαν σε δις ισόβια και επιπλέον τέσσερα χρόνια για οπλοχρησία.

Παρών στην πρώτη μέρα της δίκης ήταν ο αδελφός του θύματος δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως όταν πληροφορήθηκε την ποινή του δικαστηρίου «Βγήκα από μεγάλη αγωνία. Φέρθηκε σαν κτήνος. Όταν άκουσα δις ισόβια ικανοποιήθηκα».

Όταν η συζήτηση φτάνει στον τρόπο με τον οποίο ο 30χρονος Φώτης Λυρόπουλος δολοφόνησε την γιαγιά του, η φωνή του τρέμει από την ταραχή: «Την τράβηξε από τα μαλλιά και της κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος. Την έσφαξε κυριολεκτικά και την έκανε κομμάτια. Όταν δεν χώραγε κάποιο κομμάτι στο σακβουαγιάζ, έσπαγε το κόκαλο και το έχωνε μέσα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα