Διώκονται και οι διαρροές!

Εξαιρετικά ευαίσθητος είναι όπως φαίνεται ο ποδοσφαιρικό εισαγγελέας της ΕΠΟ, κύριος Παναγιώτης Σιμιτζόγλου. Δεν εξηγείται αλλιώς η πρωτοφανής του απόφαση να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επειδή οι «πράσινοι» διέρρευσαν το «καυστικό» τους σχόλιο για τον ορισμό του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου στον αγώνα των Χανίων, Πλατανιάς-ΠΑΟ.

Λίγη ώρα μετά τον ορισμό, αθλητική ιστοσελίδα είχε καταγράψει την «ενόχληση» των «πρασίνων», προφανώς προερχόμενη από άνθρωπο του Παναθηναϊκού, μία «ενόχληση» που στη συνέχεια διαδόθηκε, αλλά ουδέποτε ταυτοποιήθηκε με επίσημη δήλωση στελέχους της ΠΑΕ. Το δημοσίευμα ανέφερε: «Ένα από τα… πουλέν της ΚΕΔ επέλεξε προσωπικά ο Κύρος Βασάρας να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στα Χανιά. Είναι ο γνωστός… αετομάτης που μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ παίκτη του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, σε φάουλ και αποβολή του Κυριακίδη αλλάζοντας όλη τη ροή του αγώνα των δύο ομάδων στο Φάληρο».

Ο εισαγγελέας, λοιπόν, αποφάσισε πως αυτή η διαρροή είναι αρκετή για να διωχθεί ποινικά η ΠΑΕ ΠΑΟ, επειδή περιλαμβάνει δημόσια δυσμενή κρίση κατά ποδοσφαιρικών αρχών! Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και με την υποχρέωση να ανακαλέσει κάτι που δεν φέρει καμία διοικητική υπογραφή!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα