«Διώξε από το κόμμα τους ακροαριστερούς»

 Συνεχίζει την κόντρα με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Πανούσης αφού μετά τη σφοδρή κριτική του την Κυριακή  στις φωνές για ρήξη εντός του ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε δριμύτερος την Δευτέρα. Σε συνέντευξή του  στο BHMA FM επιτέθηκε εκ νέου στις συνιστώσες του κόμματος της Κουμουνδούρου, καλώντας μάλιστα  τον πρωθυπουργό να εκδίωξει όλους τους ακροαριστερούς.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πανούσης είπε ότι «δεν είναι δυνατόν να με βρίζουν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε. Ή θα φύγουν αυτοί ή θα φύγω εγώ. Ο Τσίπρας πρέπει αφού ολοκληρωθεί η συμφωνία να διώξει ορισμένους. Το έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου μια χαρά, γιατί να μην το κάνει και ο Τσίπρας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε ότι «ας μην μου πουλάνε εμένα κάποιοι μεσα απο τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν δυο-τρεις καταλύψεις, αριστεροφροσύνη».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι αν πάμε στις εκλογές μετά τη συμφωνία ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αποκλείσει όσους δεν την ψηφίσαν. Παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει στροφή προς την κεντροαριστέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα