Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Πέντε ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ ο πατέρας

Ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και οι αστυνομικές Αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Τελευταίος –μέχρι τον επόμενο- που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση είναι ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, ο οποίος ενώ στα ΜΜΕ εμφανίζεται ιδιαίτερα ομιλητικός, στους αστυνομικούς ήταν αρκετά λακωνικός.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ελάχιστα νέα στοιχεία προσέφερε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που χειρίζονται την υπόθεση, παρότι κατέθετε για σχεδόν ολόκληρες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις περισσότερες από τις ερωτήσεις απαντούσε με λακωνικό τρόπο, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι πέρασε από το σημείο περίπου την ώρα της δολοφονίας και να κάνει λόγο για ένα νεαρό άτομο που μπήκε αλαφιασμένο στο ταξί του. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι αποχώρησε από την πίσω πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους, κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά καθώς μέχρι και πριν την κατάθεση του όχι απλά ήταν λαλίστατος αλλά επιζητούσε βήμα για να μιλήσει.

Την ίδια ώρα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια εξετάζουν τους ιστούς που βρέθηκαν στα νύχια της δολοφονηθείσας εφοριακού, καθώς υπάρχει υλικό DNA από το άτομο με το οποίο πάλεψε για να γλυτώσει τη ζωής της, χωρίς όμως να τα καταφέρει

Ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του, Κώστας Ζέμπερης, «κατέθεσε όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του». Ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα, ενώ τόνισε ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμα ότι ο πελάτης του «θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του και για αυτό είπε ό,τι γνώριζε και θα βοηθούσε στην υπόθεση», ενώ υποστήριξε ότι η κατάθεση δεν ήταν πολύωρη παρότι ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και ο ίδιος έκανε δηλώσεις λίγο μετά τις 17:00.

Την ίδια ώρα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια εξετάζουν τους ιστούς που βρέθηκαν στα νύχια της δολοφονηθείσας εφοριακού, καθώς υπάρχει υλικό DNA από το άτομο με το οποίο πάλεψε για να γλυτώσει τη ζωής της, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Για την ώρα, κανένα σενάριο δεν έχει αποκλειστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα