«Δολοφονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη»

Ανατροπή σκηνικού έχουμε στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου παιδιού από το Ρέθυμνο, Δημήτρης Μπούκας, στην πρωινή εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης, ”ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων έχει απαγγείλει συγκεκριμένη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς όμως να έχει ακόμη προσωποποιηθεί το κακούργημα”.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Μπούκας, η υπόθεση έχει παραπεμφθεί για κύρια ανάκριση, ενώ υπάρχουν επίσης κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων (πέραν του ενός) για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να υπάρξουν κατηγορίες και για άλλα αδικήματα.

Ο κ. Μπούκας επεσήμανε ότι το σίγουρο είναι πως θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν από τον θάνατο του Βαγγέλη. Όπως, για παράδειγμα, καψώνια τα οποία έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και πειράγματα τα οποία είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying από συμφοιτητές του 20χρονου σπουδαστή.

Οι γονείς και οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και τονίζουν πως έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως το θρίλερ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε διαρκέσει 37 ολόκληρες μέρες, μέχρι που βρέθηκε το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη σε ένα λασπωμένο χωράφι πολύ κοντά στη σχολή, δίπλα στον χωματόδρομο που οδηγούσε στην Παμβώτιδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα