Δολοφόνησαν 3χρονο αγοράκι επειδή έφαγε ένα… cupcake

Δύο αδερφές φέρονται να σκότωσαν ένα 3χρονο αγοράκι, επειδή… έφαγε ένα cupcake χωρίς να ρωτήσει. Η δολοφονία έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τον περασμένο Οκτώμβριο, ο 3χρονος Kejuan Mason, πήρε ένα cupcake από την κουζίνα όταν οι δύο αδερφές Glenndria και Lashirley Morris, συνειδητοποίησαν τι έγινε και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Το κατηγορητήριο αναφέρει, ότι η Lashirley Morris χτυπούσε το παιδί με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο κεφάλι ενώ Glenndria, η οποία ήταν η νόμιμη κηδεμόνας του παιδιού, τον έδερνε με τα χέρια.

Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδάκι πέθανε από θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι ενώ οι δύο αδερφές είχαν ισχυριστεί ότι ο Kejuan, πνίγηκε τρώγοντας το cupcake αλλά έδωσαν αντικρουόμενες καταθέσεις.

Οι αδερφές.

Οι δύο αδερφές βρίσκονται αντιμέτωπες με ισόβια κάθειρξη. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η μητέρα του παιδιού έχασε την κηδεμονία του όταν της έκαναν έξωση αλλά η ίδια προσπαθούσε να τον πάρει πίσω.

Μάλιστα, όταν η μητέρα του παιδιού είχε παρατηρήσει γρατσουνιές και μελανιές στο σώμα του μικρού, είχε ζητήσει από τον δικαστή να πάρει πίσω τον 3χρονο από την Glenndria.

Το αίτημα της απορρίφθηκε τρεις μέρες μετά την δολοφονία του παιδιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα