Δουλεύει για τον μελλοντικό πρωταθλητή ο Ολυμπιακός

Να που οι νίκες του Ολυμπιακού στο Champions League ευνοούν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και κυρίως αυτές που θα βγουν στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται με τρεις ομάδες, έφτασε με τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ στους 28.100 βαθμούς και απειλεί την Τουρκία των 30.800 πόντων και την Τσεχία των 29.325. Επίσης, ο Ολυμπιακός φαντάζει ικανός να κάνει δύο ακόμη νίκες, να πάρει το μπόνους της πρόκρισης, να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε δύο ακόμη ματς, την ίδια ώρα που ΠΑΟΚ και Αστέρας δύναται να τσιμπήσουν κι αυτοί πόντους στα οκτώ ματς που απομένουν (τέσσερα για την κάθε ομάδα).

Την ίδια ώρα, η 14η Ελλάδα δεν απειλείται καθόλου από τη 15η Ρουμανία που δεν έχει ομάδα στην Ευρώπη και από την Αυστρία και την Κροατία που ακολουθούν με μία μόλις ομάδα.  Άρα, όλα βαίνουν καλώς κι αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ο πρωταθλητής του 2017 να επιστρέψει απ’ ευθείας στους ομίλους, καθώς ως γνωστόν, ο επόμενος πρωταθλητής (του 2016) θα υποχρεωθεί σε αγώνα Play Off.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα