«Δουλεύει» τους Παναθηναϊκούς ο Καμίνης

Τον έντονο εκνευρισμό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προκάλεσε το έγγραφο που έφτασε στον Ερασιτέχνη από το Δήμο Αθηναίων ώστε να το «τριφύλλι» να ακυρώσει το αίτημά του στο ΣτΕ με το οποίο ζητά να μην γκρεμισθεί το γήπεδο στη Λεωφόρο.

Με αυτή του την κίνηση, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δείχνει ότι επιμένει να προχωρήσει το σχέδιο της διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό, λύση που όπως έχουν εξηγήσει και από τον Παναθηναϊκό είναι ανέφικτη, ειδικά τη δεδομένη περίοδο που τόσο το κόστος παραμένει υψηλό όσο και οι οικονομικές δυνατότητες των «πρασίνων» είναι πιο περιορισμένες από κάθε άλλη φορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πλάνο είχε εκπονηθεί την περίοδο πολυμετοχικότητας –όταν δηλαδή υπήρχαν λεφτά- και ούτε τότε βρέθηκε λύση, πόσω μάλλον τώρα.

Λόγω της έντονης δυσαρέσκειας που διέρρευσε και στον Τύπο, ο δήμαρχος Αθηναίων προσπάθησε να το… μαζέψει αλλά μάλλον χωρίς επιτυχία αφού σε γραπτή του δήλωση κάνει λόγο ότι δήθεν κάποιοι επιδιώκουν να παρουσιάσουν το Δήμο ότι θέλει την κατεδάφιση της Λεωφόρου χωρίς όμως να διαψεύδει την ύπαρξη του εγγράφου που ζητάει ουσιαστικά από τον Ερασιτέχνη ακριβώς αυτό το πράγμα. Επιπλέον, μιλά για «συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και περιορισμούς» σχολιάζοντας επιδερμικά τα πραγματικά ζητήματα που μπλοκάρουν την εφαρμογή του σχεδίου της διπλής Ανάπλασης.

Την ίδια ώρα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος δήμαρχος, Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι αναφανδόν υπέρ της λύσης που προτείνει ο Παναθηναϊκός και τονίζουν ότι γκρέμισμα της Λεωφόρου θα υπάρξει αφού πρώτα το «τριφύλλι» αποκτήσει γήπεδο στο Βοτανικό ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα