«Δουλεύουμε πολύ, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ειλικρινής, αυθεντικός, εκφραστικός, μυστικιστικός, περίεργος – για τους περισσότερους -, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας ποδοσφαιράνθρωπος από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει στο… είδος του!

Η πολλή δουλειά και η αγάπη για το αντικείμενο αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτό ακριβώς θέλησε να αποτυπώσει σε δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δράττοντας την ευκαιρία ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/10). Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Περιστερίου, αλλά διευκρίνισε πως η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ομάδας του. Κλείνοντας, δήλωσε πως το ποδόσφαιρο είναι ολόκληρη η ζωή του, δίνοντας το στίγμα για το πώς αντιμετωπίζει τη δουλειά του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ένας κόουτς ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα πέρυσι με τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σοβαροί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη, δεν ανησυχώ καθόλου. Δουλεύω πάρα πολύ. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, θα έρθει να παίξει αυτό που μπορεί, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς.

Στη διάρκεια της διακοπής είχαμε αρκετά παιδιά που λείπανε με τις εθνικές ομάδες . Ο Αθανασιάδης τρέχει για να προλάβει την Κυριακή λόγω μιας διάτασης. Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να δουλέψουμε όλη μαζί την ομάδα κι αυτό είναι άσχημο. Από την άλλη τα παιδιά που έμειναν εδώ προετοιμάστηκαν αρκετά καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό το γεγονός. Επίσης θετικό είναι το ότι κερδίσαμε χρόνο με τους τραυματίες. Έχει τα θετικά της η διακοπή αλλά και τα αρνητικά της.

Δεν σταματήσαμε καθόλου. Δεν σταματάμε ποτέ. Είμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί. Θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα με μία μπάλα. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα