Δούκισσα Νομικού: Τι ανακοίνωσε για τους γονείς της

 

Ένα ιδιαίτερο δέσιμο έχει με τους γονείς της η Δούκισσα Νομικού και επειδή κατά καιρούς έχει ερωτηθεί σε συνεντεύξεις της, γιατί δεν απαγαλακτίζεται και γιατί δεν τους έχει εγκαταλείψει για να μείνει μόνη της, ήρθε η ώρα να δώσει όλες τις απαντήσεις. Μέσω του προσωπικού της blog , έκανε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της Νίκο Νομικό και τη μητέρα της Ούρσουλα.

«Με ρωτούν συχνά για τη σχέση μου με τους γονείς μου. Σε μερικούς φαίνεται περίεργο αυτό το τόσο έντονο δέσιμο που έχω μαζί τους. Μάλιστα, μέχρι πρόσφατα, με ρωτούσαν με έντονη περιέργεια τον λόγο για τον οποίο είχα επιλέξει να μένω μαζί τους και όχι κάπου αλλού, μόνη μου.

Μα γιατί να επιλέξω να ζήσω μόνη μου παρά σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ζεστασιά; Γιατί να απογαλακτιστώ; Γιατί να σπάσω τους δεσμούς; Δεν θέλω! Τι ωραιότερο από μια δεμένη οικογένεια, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που η οικονομική κρίση έχει εξελιχθεί σε κρίση αξιών; Γιατί να είμαστε ο καθένας μόνος του αφού μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί;

Η οικογένειά μου είναι η βάση μου, η αφετηρία μου, το καταφύγιό μου, η συνείδησή μου, η δύναμή μου, η αγκαλιά που θα τρέξω για να κλάψω ή να γελάσω, η ασπίδα μου, οι ήρωές μου, τα όνειρά μου, η ελπίδα μου, το χαμόγελό μου… όλη μου η ζωή. Ο μπαμπάκας μου και η μαμάκα μου.
Τόσο απλά και τόσο ουσιαστικά.

Υ.Γ.: Με αυτή τη φωτογραφία επιβεβαιώνεται ότι, εκτός του ότι έχω τους καλύτερους γονείς στον κόσμο, έχω και τους ομορφότερους!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα