Δραματική έκκληση βοήθειας από τον Π.Πολυχρονίδη

Δραματική έκκληση βοήθειας απευθύνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για να σώσει το βαφτιστήρι του. Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης», αποφάσισε να κινήσει γη και ουρανό για να « μαζευτούν 500.000 δολάρια, προκειμένου να μεταφερθεί ο μικρός στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής.

Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και, επεμβάσεις, ο μικρός ήρωας κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του γενναίου Ελληνόπουλου. Μέσω των social media, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ζητάει τη βοήθεια του κόσμου, για να σωθεί ο μικρός Βαγγελάκης.

“Θέλω να σας συστήσω ένα αληθινό σουπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία… και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου”, ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συνέχισε:

“Οι γονείς Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Mema Vogiatzi είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα