Δριμύ κατηγορώ Μάντζουκιτς σε Γκουαρδιόλα!

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής, ή έστω άνθρωπος του ποδοσφαίρου, καταφέρεται με τόση θέρμη εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος, αν μη τι άλλο, έχει αποδείξει την επαγγελματική του επάρκεια, τόσο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όσο και στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο λόγος για τον Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος το καλοκαίρι μετακινήθηκε από τους Βαυαρούς στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κροάτης επιθετικός φέρει βαρέως την απόφαση του Ισπανού προπονητή να τον παραχωρήσει, καθώς την περυσινή περίοδο σημείωσε 26 τέρματα, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός παίκτης είναι.

Ο Μάντζουκιτς δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας πως ο Γκουαρδιόλα δεν τον σεβάστηκε, ενώ δεν τον χρησιμοποίησε στον τελικό κυπέλλου, για να μην αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του! Αναλυτικά όσα είπε ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής:

«Ο Γκουαρδιόλα με απογοήτευσε διότι δεν μου φέρθηκε με σεβασμό και αυτό το έκανε δύο φορές, παρόντος του Γιούπ Χάινκες. Αν θα καθόμουν να πιω καφέ με τον Γκουαρδιόλα; Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Στην επαγγελματική καριέρα έμαθα να διαισθάνομαι την αρνητική ενέργεια στο πρόσωπό μου.

Δεν άξιζα αυτή τη συμπεριφορά, καθώς έδωσα τα πάντα στην Μπάγερν τα δύο χρόνια που κάθισα εκεί. Συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει μέλλον για μένα στην ομάδα και αποφάσισα από νωρίς να φύγω, ώστε να είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να επιλέξω τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου.

Ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε να μην με χρησιμοποιήσει στον τελικό του κυπέλλου, διότι δεν ήθελε να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ της ομάδας. Έτσι, δεν με άφησε να παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν. Προσπάθησε να μου εξηγήσει ότι δεν ταιριάζω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα