Δρομολογείται η πώληση του Καρέλη

Αντιμέτωπος με τις συνέπειες του ευρωπαϊκού αποκλεισμού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να καλύψει τη «μαύρη τρύπα» στον προϋπολογισμό του παρουσιάζοντας έσοδα από τη μοναδική πλέον πηγή του, την πώληση ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Καρέλης είναι ο βασικός υποψήφιος για την απαιτούμενη «θυσία», καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, κυρίως από την Ιταλία, αλλά και τη Γαλλία. Υπό το βάρος της πίεσης που ασκεί η επιτροπή Financial Fair Play της UEFA, οι «πράσινοι» έχουν δρομολογήσει την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού τον Γενάρη, έναντι ενός ποσού που θα ξεπερνά τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, καθώς ένα ποσοστό θα πρέπει να δοθεί στην πρώην ομάδα του 23χρονου.

Στην Ιταλία κυκλοφορεί έντονα το όνομα του Καρέλη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του καμπιονάτο. Το υψηλό κόστος μεταγραφής είναι ένα θέμα για τους Ιταλούς, ωστόσο η προσπάθεια των «πράσινων» είναι να παραχωρηθεί σε μεγάλη ομάδα, η οποία θα είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις του αθηναϊκού συλλόγου, αλλά και να ανοίξει ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να καλύψει τη «μαύρη τρύπα» στον προϋπολογισμό του και μοναδική πηγή εσόδων, πλέον, είναι η πώληση ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα