Δυναμώνει το σενάριο Τζούτζακ για τον Ολυμπιακό

Όσο η ελληνική ομάδα δεν το διαψεύδει, κάτι… τρέχει. Και από τη στιγμή που του επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση σοβαρεύει.

Το σενάριο που προέκυψε από δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης του Μπάλαζ Τζούτζακ από την Μπούρσασπορ, επιβεβαιώθηκε από τον Γιόζεφ Βοροσμπαράνι, τον μάνατζερ του Ούγγρου επιθετικού, άρα έχουμε  θέμα!

Η τούρκικη ομάδα αγόρασε πέρσι κοψοχρονιά τον Τζούτζακ, πληρώνοντας 1,6 εκατομμύριο ευρώ, εκμεταλλευόμενος την πτώση της αξίας του μετά από παραμονή πέντε χρόνων στο πρωτάθλημα Ρωσίας (όπου έφτασε να τον αγοράζει η Ντιναμό Μόσχας από την Αντζί με 19 εκατομμύρια). Η ομάδα της Προύσας του έκανε τριετές συμβόλαιο, πιστεύοντας ότι θα κάνει απόσβεση μέσα στο γήπεδο, αλλά μετά το εξαιρετικό Euro, σκέφτεται πια να τον πουλήσει για να βγάλει λεφτά. Λογικά ο Ολυμπιακός με 3,5 – 4 εκατομμύρια μπορεί να κάνει παιχνίδι, αφού είναι φυσιολογικό ο παίκτης να προτιμά τους πρωταθλητές Ελλάδας από την Μπούρσασπορ.

Ο 29χρονος επιθετικός που παίζει ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ είναι πάντα παραγωγικός σε γκολ και ασίστ και είναι σίγουρα παίκτης που λείπει από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός περιμένει την πρόκριση στους ομίλους για να προχωρήσει σε τρεις «βαρβάτες» μετεγγραφικές κινήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα