Δυνατά για Σαμαρά η Σαμπντόρια!

Οι «μνηστήρες» πολλοί, αλλά οι πραγματικά καλές περιπτώσεις περιορίζονται σε δύο! Ο Γιώργος Σαμαράς καλείται να αποφασίσει για την επαγγελματική του καριέρα, η οποία ενδέχεται να συνεχιστεί στην Ιταλία ή την Ισπανία!

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την σκωτσέζικη Σέλτικ, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν πέσει με τα… μούτρα στη μελέτη των προτάσεων που έχει στα χέρια του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν ενοχλήσει τον ατζέντη του Γιώργου Σαμαρά, αλλά οι σοβαρές προτάσεις είναι δύο. Αναφορές στην Ιταλία παρουσιάζουν την Σαμπντόρια να έχει καταθέσει μία πολύ καλή προσφορά, περιμένοντας την απάντηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σοβαρό ενδιαφέρον έχει δείξει και η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη, η οποία έχει επενδύσει αρκετές φορές σε Έλληνες παίκτες και έχει βγει κερδισμένη. Ο Γιώργος Σαμαράς θα αποφασίσει για το μέλλον του το επόμενο διάστημα και ενδεχομένως να έχει καταλήξει σε ομάδα το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία και να μην μείνει πίσω σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα