Δυσαρέσκεια Γιαννιώτα, σιγοντάρισμα Φινμπόγκασον

 

Ποια είναι η «πραγματικότητα» του Μάρκο Σίλβα; Ρητορικό το ερώτημα, αφού άπαντες την έχουν κατανοήσει. Στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες, δεν αρέσκεται στα μεγάλα ροτέισον και όσο έρχονται τα αποτελέσματα, δεν προβαίνει σε ιδιαίτερες αλλαγές. Καθόλου ριζοσπάστης με λίγα λόγια.

Με αφορμή, όμως, τον αποκλεισμό του από έναν διαδικαστικό αγώνα του Ολυμπιακού – αυτό με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο – και με τη στήριξη, ίσως, των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων που αποδοκίμασαν την ομάδα στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο παραγκωνισμένος μέσος των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Γιαννιώτας , τόλμησε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο. Έγραψε, λοιπόν, το εξής:  «Μην αφήσεις ποτέ την άποψη κάποιου για σένα να γίνει η πραγματικότητά σου», υπονοώντας φυσικά πως στην «πραγματικότητα» του Σίλβα, δεν υπάρχει η επιλογή Γιαννιώτα!

Ο ενοχλημένος νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, μάλιστα, βρήκε έναν συμπαίκτη του με ρόλο υπερασπιστή. Ο Φινμπόγκασον, ο οποίος επίσης έχει πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής από τον Σίλβα, του απάντησε: «Συμφωνώ μαζί σου!» για να συνεχίσει το διάλογο ο Γιαννιώτας λέγοντας: «Είμαι σίγουρος», δείχνοντας πως τουλάχιστον οι δυο τους έχουν συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή τον παραγκωνισμό τους από τον Πορτογάλο προπονητή.

Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, πόσο μάλιστα αυτές που είναι υποχρεωμένες να πρωταγωνιστούν κι έχουν και μεγάλο ρόστερ. Για να δούμε πως θα το διαχειριστεί ο Μάρκο Σίλβα, που για την ώρα πάντως τυγχάνει της απόλυτης στήριξης της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα