Δυσαρέσκεια Μπαχ για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στην εκλογή του εκπροσώπου της Δ.Ο.Ε.

Στο σημερινό δημοσίευμα της “Α” για τους υποψήφιους “Αθανάτους” της Ε.Ο.Ε. κατέταξε τον πρόεδρο της ΔΟΕ, τον Γερμανό Τόμας Μπαχ, στο στρατόπεδο Καπράλου.

Κατόπιν νέων πληροφορίων που έφτασαν στα χέρια των ανθρώπων της “Α”, αυτό όχι μόνο δεν επαληθεύεται αλλά αντίθετα υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για τις πρωτοβουλίες και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Μάλιστα ο κ. Μπαχ εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος καθώς η ελληνική πλευρά προχώρησε σε αυθαίρετη και μονομερή αλλαγή στο καταστατικό της ΕΟΕ χωρίς να ενημερώσει τους αρμοδίους της ΔΟΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ωφελημένος από αυτή την αλλαγή θα έβγαινε ο κ. Καπράλος καθώς σύμφωνα με  το νέο καταστατικό θα προέδρευε ο ίδιος. Ο τότε υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με τροπολογία του στη Βουλή προσπάθησε να περάσει τις αλλαγές αυτές.

Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, όταν ενημερώθηκε η ΔΟΕ και ο κ. Μπαχ, απαίτησαν να αποσυρθεί η τροπολογία ως κυβερνητική παρέμβαση στην ΕΟΕ.

Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό του Ισίδωρου Κούβελου βρίσκεται πλέον και ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος του αθλητισμού και της ΔΟΕ , ο Έλληνας “Αθάνατος” Λάμπης Νικολάου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα