Δυσκολεύεται να διώξει τον Ιμπάρμπο ο ΠΑΟ

Τον Ιβανόφ φαίνεται να τον ξεφορτώνεται εύκολα ο Παναθηναϊκός, αλλά το ζητούμενο είναι να διώξει τον Ιμπάρμπο και να γλιτώσει το βαρύτατο συμβόλαιό του.

Τελικά η δουλειά με τους Κινέζους δεν προχωρά, αλλά ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή διαβεβαίωσε τον Παναθηναϊκό πως θα του βρει ομάδα στην Ιταλία. Ως μοχλό πίεσης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος διαμήνυσε στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή πως αν δεν βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, θα τον βάλει στον «πάγο» για έξι μήνες, κάτι που σίγουρα δεν το θέλει ούτε  πλευρά του παίκτη, ούτε η ομάδα του η Κάλιαρι.

Να επιστρέψει στην Ιταλία και στο νησιώτικο σύλλογο δεν γίνεται, διότι ο δανεισμός έχει ισχύ ένα χρόνο και η Κάλιαρι δικαιούται να απαιτεί από την ελληνική ομάδα να καλύψει όλο το ποσό του συμβολαίου και φυσικά ο ΠΑΟ δεν έχει διάθεση να του καλύψει το συμβόλαιο και να τον επιστρέψει στην Κάλιαρι, διότι τότε θα είναι σαν να κάνει δώρο στους Ιταλούς και θα φανεί ως κίνηση αδυναμίας στην πιάτσα

Με τους Εσιέν και Ταυλαρίδη να διεκδικούν λεφτά, ο ΠΑΟ ψάχνει με χίλιους τρόπους να βρει λύση με τον Ιμπάρμπο, λύση που να περιέχει αποδέσμευση, διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα