Δυσοίωνες προβλέψεις από Τζαναβάρα

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας την κατάσταση στην ομάδα, μετά την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης.

Ο προπονητής του θεσσαλικού συλλόγου μίλησε στο κανάλι των οπαδών, Blue Star, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Αγωνιστικά όσο μπορούμε προσπαθούμε να κρατήσουμε το κλίμα ήρεμο, οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την κατάσταση και δεν υπάρχει λόγος να κρύβουμε την αλήθεια. Καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, έστω κι αυθημερόν που θα πάμε στη Βέροια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο πολύ ανταγωνιστικοί. Έχω τους παίκτες συγκεντρωμένους και προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό τους τα προβλήματα, όσο το δυνατόν γίνεται αυτό.

Δυστυχώς δεν έχω καμία ενημέρωση, τα πράγματα είναι πολύ παγωμένα, πριν λίγο που μίλησα με τον γενικό αρχηγό μου είπε ότι γίνεται προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για να μεταβούμε με το λεωφορείο στη Βέροια οι ποδοσφαιριστές. Είναι απογοητευμένοι οι παίκτες που βλέπουν το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο, τους είπα να σεβαστούν την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους και τους εαυτούς τους.

Με αφήνει μια πολύ μεγάλη πικρία η κατάσταση αυτή γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική αν υπήρχε διοικητική ηρεμία και με ενίσχυση τον Δεκέμβριο θα μπορούσε στο δεύτερο γύρο να πετύχει πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα