Δυσοίωνο το μέλλον του Μαρτίνο

Ολοένα και εντείνονται οι φήμες περί «διαζυγίου» του Τάτα Μαρτίνο με την Μπαρτσελόνα, αμέσως μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ενημερώθηκε πριν λίγες μέρες από τη διοίκηση, ότι δεν τον υπολογίζουν στα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Η πορεία της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα δεν είναι το μοναδικό θέμα που ενοχλεί τους Καταλανούς. Η δυσαρέσκεια επικεντρώνεται κυρίως στο θέαμα που προσφέρει η ομάδα, ανεξάρτητα με το πρόσφατο 7-0 επί της Οσασούνα. Το ζητούμενο για την ομάδα της Βαρκελώνης είναι η σταθερά καλή απόδοση και το θέαμα, αλλά και η κατάκτηση των τίτλων.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 3η θέση της Primera Division, με 66 βαθμούς. Την κούρσα οδηγεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 70 βαθμούς και ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης με 67 βαθμούς. Πολλά θα κριθούν από το ντέρμπι με τη Ρεάλ, στο Μπερναμπέου. Η απόφαση της διοίκησης παρουσιάζεται δεδομένη από τα ισπανικά ΜΜΕ, ανεξάρτητα από την έκβαση του μεγάλου αυτού αγώνα ή ακόμη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα