Δωρεάν βενζίνη αν φορέσεις… μαγιό και ψηλοτάκουνα!

Θες δωρεάν βενζίνη. Τότε εμφανίσου με μαγιό και γόβες. Ναι καλά διαβάσατε αφού ένα βενζινάδικο στην περιοχή του Λένινγκραντ της Ρωσίας έχει γίνει πρωτοσέλιδο αυτήν την περίοδο επειδή παρέχει μια εξαιρετική προσφορά: δωρεάν βενζίνη σε όποιον εμφανιστεί ντυμένος μόνο με γυναικείο μαγιό και τακούνια! Όποιος λοιπόν ήθελε τη δωρεάν βενζίνη έπρεπε απλώς να εμφανιστεί στο βενζινάδικο με μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό και ψηλοτάκουνα.

Οι κανονισμοί ήταν απλοί, ένα η σωστή ενδυμασία, δυο το να γεμίσει ο καθένας το δικό του ντεπόζιτο μόνος τους και τρία να εμφανιστεί στο ταμείο του μαγαζιού και να δηλώσει τον αριθμό της αντλίας που χρησιμοποίησε, καθώς και το είδος του καυσίμου που επέλεξε. Ακολουθώντας αυτά, ο καθένας μπορούσε να γεμίσει το ντεπόζιτο του οχήματος του χωρίς να πληρώσει μια δεκάρα.

Ίσως να πιστεύετε ότι ο περισσότερος κόσμος θα θεωρούσε την προσφορά αυτήν ταπεινωτική, ειδικά οι γυναίκες, όμως σύμφωνα με τα τοπικά μέσα που κατέγραψαν το γεγονός, στο βενζινάδικο υπήρξε μια τεράστια ουρά, αποτελούμενη από άντρες και γυναίκες, οι οποίοι ήλπιζαν ότι θα εξασφαλίσουν δωρεάν καύσιμα. Φυσικά, υπήρξαν και εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία με τα ημίγυμνα κορμιά και τραβούσαν φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ένας από τους υποψήφιους που περίμενε στην ουρά, δήλωσε ότι αντέχει τα πέντε λεπτά εξευτελισμού προκειμένου να γεμίσει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του, μιας και το 2016, είναι η χρονιά της κρίσης.

Και μπορεί όπως ήταν επόμενο αυτές που επωφελήθηκαν πιο πολύ από την προσφορά να ήταν οι γυναίκες, όλων των ηλικιών, αναφέρθηκε όμως ότι πολλές από αυτές βοηθούσαν τους φίλους ή τους συζύγους τους, οι οποίοι ήταν μαζί τους στο αυτοκίνητο, ενώ κάποιες κρατούσαν και τα μωρά τους στην αγκαλιά. Πάντως, αυτό το είδος διαφήμισης για τις “ελκυστικές” τιμές του πρατηρίου καυσίμων Olvi δεν είναι πρωτότυπο στο είδος του, αφού πέρυσι ένα άλλο βενζινάδικο στην Ουκρανία έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Προφανώς, αυτός είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να τραβήξει την προσοχή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα