Δωροδοκία 10χρονης για το Μουντιάλ του Κατάρ!

Όσο ξετυλίγεται το… κουβάρι των ερευνών για τη δωροδοκία μελών της FIFA τόσο πιο απίστευτα περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δεκάχρονη κόρη μέλους της FIFA έλαβε σε τραπεζικό λογαριασμό της δύο εκατομμύρια δολάρια, λίγες ημέρες πριν από την ψηφοφορία που έδωσε στην ασιατική χώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα που είναι σε εξέλιξη, στοιχεία της οποίας δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αμέσως μετά την κατάθεση αυτού του ποσού στον λογαριασμό της κόρης του, το συγκεκριμένο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με άνθρωπο που συμμετείχε στην επιτροπή διεκδίκησης του Κατάρ για να τον ευχαριστήσει.

«Δύο εκατομμύρια δολάρια αγνώστου προελεύσεως κατέληξαν σε τραπεζικό λογαριασμό ενός δεκάχρονου κοριτσιού» αναφέρεται σχετικά στην έρευνα. Επίσης, αποκαλύπτονται δωροδοκίες άλλων μελών της FIFA μέσω ταξιδιών αναψυχής σε… εξωτικούς προορισμούς.

Επιπλέον, η Aspire Academy, μια από τις κορυφαίες αθλητικές ακαδημίες του κόσμου, με έδρα το Κατάρ, εμπλέκεται στη χειραγώγηση ψήφων μελών της FIFA.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα