Δόση €100 για χρέος μισού εκατομμυρίου!

Μηνιαία δόση εκατό ευρώ για χρέη 533.704 ευρώ όρισε επαρχιακό δικαστήριο. Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας αναγνώρισε στο πρόσωπο οικογένειας δανειοληπτών, με οφειλές σε τρεις τράπεζες συνολικού ύψους 533.704,49 ευρώ και με μηνιαίο εισόδημα ύψους 1.200 ευρώ μόνο για τη σύζυγο, ( ο σύζυγο είναι άνεργος και η σύζυγος δημόσιος υπάλληλος), την πλήρωση των προϋποθέσεων που ορίζει ο Ν. 3869/2010 (υπερχρεωμένα νοικοκυριά), για την ένταξή της στις προστατευτικές του διατάξεις.

Το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας δικάζοντας κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, έκανε δεκτό το αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής και διέταξε την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος τους και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της, καθώς και την καταβολή του ποσού των 100 ευρώ μηνιαίως συνολικά, ποσό το οποίο θα καταβάλλεται μόνο από την σύζυγο, που έχει μισθό δημοσίου υπαλλήλου, ισομερώς κατανεμημένα προς όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, για μία τετραετία.

Για την έκδοση της προσωρινής διαταγής, το Ειρηνοδικείο έλαβε υπόψιν του ότι ο σύζυγος είναι χρεωμένος με το ποσό των 274.183,90 ευρώ σε δύο τράπεζες, ως οφειλέτης και εγγυητής, η δε σύζυγος με το ποσό των 259.520,58 ευρώ ως οφειλέτρια, με μόνο εισόδημα τον μισθό της συζύγου ύψους 1.200 ευρώ και με περιουσιακά στοιχεία δύο μονοκατοικίες και τρία οικόπεδα για τον σύζυγο και δυο οικόπεδα και ένα Ι.Χ. για τη σύζυγο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα