Δύο ματς διορία στον Φαν Γκάαλ

Σε υπόθεση… Μουρίνιο εξελίσσεται η περίπτωση του Λουίς Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς, όπως φαίνεται, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει δώσει στον Ολλανδό τεχνικό δύο ματς διορία, προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση. Με άλλα λόγια, ο Λουίς Φαν Γκάαλ «τελειώνει» σύντομα από τους «μπέμπηδες»…

Τα ματς με Στόουκ και Τσέλσι είναι καθοριστικά και σε περίπτωση ήττας σε ένα από τα δύο ο φαν Γκάαλ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων». Το αμέσως επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί Δ.Σ. σε επίπεδο κορυφής, ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις, καθώς το θέμα του προπονητή έχει εξελιχθεί στο μεγάλο «αγκάθι» του συλλόγου, μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Εκτός της περίπτωσης του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία αποτελεί διαχρονική επιλογή για τους «κόκκινους διάβολους», ακούστηκε το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος, πριν από λίγες ημέρες, αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει άμεσα έναν σύλλογο, όπως κατέστησε σαφές σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των εκπροσώπων του.

Εισήγηση του Φέργκιουσον πάντως, είναι η αναβάθμιση του Ράιαν Γκιγκς, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ώστε μετά να εξεταστεί η περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα