Δύο προτάσεις ο Ολυμπιακός για Ντιγκάρ!

Στην απόφαση να κινηθεί σε δύο άξονες για την απόκτηση του Ντιντιέ Ντιγκάρ από τη γαλλική Νις, κατέληξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Μπορντό για την περίπτωσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση του έμπειρου μέσου, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του. Ο πρώτος άξονας αφορά τη μεταγραφή του Ντιγκάρ μέσα στον Γενάρη, προκειμένου να βοηθήσει τόσο στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων του πρωταθλητή, όσο και στην ευρωπαϊκή προσπάθεια του πειραϊκού συλλόγου. Για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη διοίκηση της Νις. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και εφόσον οι απαιτήσεις των Γάλλων κυμανθούν σε λογικά επίπεδα, θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο δεύτερος άξονας αφορά τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον μέσο της Νις, είτε για την ένταξή του στο αμέσως επόμενο διάστημα, είτε για το καλοκαίρι, σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία με τους Γάλλους. Όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός έχει πλέον το προβάδισμα στην περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα, να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα