Δύσκολα τα πράγματα για τον Μίχελ

 

 

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αρκετή δουλειά τις τελευταίες μέρες, αφού έρχονται προτάσεις για παίκτες, είναι υποχρεωμένος να βρει λύση για τον Τζαβέλλα και πρέπει να χειριστεί την υπόθεση αντικατάστασης του Γκάρι Ροντρίγκεζ, χειριζόμενος τα λεφτά που θα έρθουν για τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Σλοβάκος τα έχει βρει σκούρα, καθώς δείχνει αδυναμία χειρισμού των καταστάσεων, κάτι που έχει φτάσει στα αυτιά του Ιβάν Σαββίδη, που ως γνωστόν αρέσκεται στις αντικαταστάσεις των στελεχών της ΠΑΕ.

Η τελευταία αποτυχημένη ενέργεια του Λούμπος Μίχελ ήταν η προσέγγιση της υπόθεσης Αντελίνο Βιεϊρίνια. Υπολογίζοντας πως θα έρθουν συγκεκριμένα χρήματα από τον Γκάρι και μαθαίνοντας για την επιθυμία του Πορτογάλου να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Τούμπα, έχασε πολύτιμο χρόνο πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τελικά ο Βιεϊρίνια δεν ήθελε να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα αλλά να συνεχίσει σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ήταν εκδηλωτικός στο διαδίκτυο και έβαλε μεγάλο εκνευρισμό όταν αναγκάστηκε να απαντήσει σε φίλο του ΠΑΟΚ πως δεν υπάρχει θέμα Βιεϊρίνια και πως θα έπρεπε να τον ξεχάσουν. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Σαββίδης δεν συμπαθεί πολύ τον Λούμπος Μίχελ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Γενικώς, τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι ο Σλοβάκος παράγοντας κάνει λάθος εκτιμήσεις, αφού χρεώνεται και την υπόθεση Λεονάρντο, καθώς προς στιγμήν στον ΠΑΟΚ νόμιζαν πως ο παίκτης είναι διαθέσιμος, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως η Παρτιζάν Βελιγραδίου δεν τον πουλάει

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα