Δύσκολο «φεγγάρι» για Λουίς Ενρίκε

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη του ισπανικού πρωταθλήματος και στο κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε η Μπαρτσελόνα το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Χετάφε καθώς έμεινε στο 0-0 με το σύλλογο της Μαδρίτης.

Όπως είναι σαφές σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδικά σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, όλο το βάρος της κριτικής για το νέο «στραβοπάτημα» έπεσε στον τεχνικό της ομάδας, Λουίς Ενρίκε.

Συγκεκριμένα, η καταλανική και η πλέον οπαδική φωνή της Μπάρτσα, τονίζει ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σε 22 επίσημα ματς ποτέ δεν έχει διαλέξει την ίδια ενδεκάδα για δύο συνεχόμενα ματς.

Μόλις δύο παίκτες έχουν παίξει σε όλο το ματς ΚΑΙ στα 15 παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα, ο γκολκίπερ Ραούλ Μπράβο και ο αναντικατάστατος Λιονέλ Μέσι, που μετρούν από 1.350 λεπτά. Από εκεί κι έπειτα, τα περισσότερα λεπτά έχουν ο Σέρχιο Μπουσκέτς (1.151) και ο Ντάνι Άλβες (1.070).

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα μετρά 35 βαθμούς στα πρώτα 15 ματς του πρωταθλήματος, ενώ πέρσι, επί Τάτα Μαρτίνο, είχε πέντε περισσότερους στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα