Δ. Παπαδόπουλος: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης παραχώρησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο ραδιόφωνο του Sport24.

Ο Έλληνας επιθετικός σχολίασε το γεγονός ότι έπρεπε να φτάσει στο «παρά 5» για να βρει ομάδα:

«Τέλος καλό όλα καλά. Αυτό ήθελα, αυτό περίμενα. Το θέμα είναι ότι πίστευα στον εαυτό μου. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Το τι έγινε τις πρώτες μέρες στην Τουρκία, αφορά σε λάθος χειρισμούς. Και από την πλευρά των Τούρκων και από εμένα, που δέχτηκα να φωτογραφηθώ πριν δω τα συμβόλαια. Έχω αλλάξει αρκετές ομάδες. Είναι ωραίο να αλλάζεις και χώρες. Να βλέπεις διαφορετικές κουλτούρες πρωταθλήματα, προπονήσεις. Ακόμα βέβαια δεν είναι η ώρα για να τα βάζουμε κάτω και να δω τι έχω κάνει»

Για το τι θα ξεχώριζε από την καριέρα του:  «Σε κάθε χώρα και ομάδα έχω από ένα συναίσθημα. Ποδοσφαιρικά μπορώ να πω ότι στην Ιταλία μου ταίριαζε το στυλ παιχνιδιού και η νοοτροπία τους. Και στην Ισπανία ήταν ωραία. Είδα ωραίες προπονήσεις, ωραία νοοτροπία και ωραία διαχείριση. Παντού πέρασα ωραία, είχα και την οικογένεια μου μαζί”.

Για την επιθυμία του να βγει πρώτος σκόρερ στην Super League:  «Πάντα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στην Super League. Την ώρα που κερδίζεις κάνεις κάποια πράγματα για να πάρεις το παιχνίδι. Προσπαθώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό ίσως να μου στοίχισε και να μην βγήκα πρώτος σκόρερ, όπως στον Ατρόμητο που ήμουν κοντά. Και φέτος αυτός είναι ο στόχος. Να βοηθήσω την ομάδα»

Για τη σεζόν που πέρασε στον ΠΑΟΚ και γιατί δεν συνέχισε είπε:  «Δεν έχω να πω κάτι. Ήταν μία παράξενη χρονιά. Ξεκινήσαμε ωραία, ήμασταν πρώτοι, από ένα σημείο και μετά, ήταν παράξενα τα πράγματα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ παραπάνω. Ήταν μία εμπειρία για μένα, σε μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, κόσμο που ξεπερνά τα όρια της αγάπης. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα κάνω και στον Αστέρα Τρίπολης».

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ είπε:  «Τι να πω για τον Σάλπι; Ότι και να πω θα είναι λίγο. Σίγουρα αδικήθηκε και το κακό είναι ότι δεν είναι ο μόνος. Σίγουρα είναι άδικο αυτό που γίνεται. Έζησα και εγώ κάποια πράγματα δίπλα του, άκουγα τι άκουγε. Δεν μπορείς να βρεις άκρη με αυτά. Το κακό είναι ότι δεν βρήκε ομάδα»

Για το αν βλέπει ανταγωνισμό για τον Ολυμπιακό:  «Η επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή και ότι οι ομάδες είναι 16 φέτος κάνουν το πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό. Οι ομάδες θα είναι πιο δυνατές. Σίγουρα ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο αλλάζει αρκετά το ρόστερ του. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έκανε πολλές αλλαγές, όπως τον είδα με τον Λεβαδειακό δεν ήταν έτοιμος. Να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα, με υγιή ανταγωνισμό και να τελειώνει με τις ημερομηνίες που έχουμε πει. Ήταν ένα πλήγμα για τον Παναθηναϊκό και την χώρα που δεν πέρασε στο Europa League απέναντι σε μία ομάδα που θα έπρεπε να περάσει. Δεν το περίμενα. Νομίζω ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί όπως τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Έχει μία σταθερότητα. Έχει τον ίδιο προπονητή. Πιστεύω θα είναι δυνατός για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είναι καλή χρονιά για την ΑΕΚ. Θα έχει μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχει ένα σύνολο που δείχνει ενθουσιασμό. Όσο τρέχει γιατί τρέχει αρκετά θα πάει καλά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα