Εάν η Σταμάτη δεν βρει 50.000 μέχρι την Παρασκευή επιστρέφει στη φυλακή

Μάχη με το χρόνο δίνει η Βίκυ Σταμάτη αφού βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να βρεθεί πάλι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αν δεν βρει μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, όπου λήγει η  προθεσμία για την καταβολή της εγγυοδοσίας, 50.000 ευρώ.

Το ύψος της εγγύησης κατά την εξέταση του έκτου αιτήματος αποφυλάκισης είχε προκαλέσει τη διαμαρτυρία τόσο ίδιας όσο και των συνηγόρων της, με τους δικηγόρους της να τονίζουν ότι είναι απαγορευτικό για την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει.

«Αν δεν καταβληθούν τα 50.000 ευρώ μέχρι την Παρασκευή θα έρθει περιπολικό να τη συλλάβει. Σήμερα υποβάλλουμε αίτηση παράτασης ή μείωσης του ποσού αυτού αλλά είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί», σημειώνει ο κ. Ραγκούσης.

«Σήμερα υποβάλλουμε αίτηση σχετικά με την μείωση του ποσού που πρέπει να δοθεί. Δεν γίνεται να βρεθούν αυτά τα χρήματα. Θα ζητήσουμε παράταση χρονική και σίγουρα μείωση του ποσού που πρέπει να καταβληθεί. Αλλιώς το βράδυ της Παρασκευής ναι πράγματι μπορεί να έρθει περιπολικό και να τη συλλάβει», διευκρινίζει ο κ. Ραγκούσης στο protothema.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα