Είδαν την αποστολή και πανηγύρισαν!

Πριν από δέκα χρόνια τέτοια μέρα η ΑΕΚ προερχόμενη από δύο σερί νίκες επί της Λιλ και της Μίλαν στο Champions League αγωνιζόταν στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ και για να προκριθεί στους «16» του Champions League ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Λιλ στο Μιλάνο.

Τελικά πήρε 2-2 από τους Βέλγους, αλλά δεν έφτανε, καθώς η Μίλαν παρατάχθηκε προκλητικά αδιάφορη στην έδρα της και ηττήθηκε 0-2 από τη Λιλ, αφήνοντας την ΑΕΚ στην tρίτη θέση του ομίλου. Τα λέμε όλα αυτά, διότι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και περνάει στους «32» του Europa League μόνο αν η Κάραμπαχ δεν νικήσει τη Φιορεντίνα. Θα είναι προκλητικά αδιάφορη η ιταλική ομάδα όπως τότε η Μίλαν;

Το πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα που πήραν στον ΠΑΟΚ λέει πως όχι, δεν θα είναι αδιάφορη. Ο Πάουλο Σόουζα πήρε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές μαζί του και αυτό λέει πολλά, είναι δείγμα ότι η Φιορεντίνα θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου! Σημαντικό, διότι αυτό μπορεί να επιτρέψει στον ΠΑΟΚ μία ανέλπιστη πρόκριση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δε βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά μία πρόκριση θα φέρει ηρεμία στην ομάδα και θα την αφήσει εντός στόχου, την ώρα που στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα