«Είμαι μόνο με τη νομιμότητα»!

Δεν έμειναν αναπάντητα από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο τα λεγόμενα του Δημήτρη Ελευθεριάδη, με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι τον περασμένο Οκτώβριο δεν αποδέχτηκε μία παράνομη διαδικασία, ακολουθώντας τη γραμμή της νομιμότητας.

«Ο πανελληνίως άγνωστος και μπροστινός, ως διάδοχος του κ. Γκιρτζίκη και του κ. Σαρρή, κ. Ελευθεριάδης, μετά την ολιγόμηνη πορεία του ως δήθεν ηγέτης, αποχώρησε κατηγορώντας με ότι ματαίωσα τις εκλογές της ΕΠΟ, κατόπιν υπόδειξης του κ. Μελισσανίδη.

Προφανώς, ο εν λόγω κύριος ήθελε εκλογές με παράνομη διαδικασία, την οποία θα επικαλείτο αμέσως μετά την τέλεσή τους όποιος τις έχανε.

Κατά συνέπεια, εγώ θα έπρεπε να φύγω από τη γραμμή της νομιμότητας, που πάντα ακολουθούσα, και να δεχτώ μία παράνομη διαδικασία, ιδιαίτερα μάλιστα όταν είχα ενημερώσει σχετικά και τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ.

Αν γίνονταν οι εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο, η πλευρά της επονομαζόμενης «συμμαχίας», της τότε «αντιπολίτευσης». θα τις κέρδιζε με 25-30 ψήφους περισσότερους από την παράταξη του Ελευθεριάδη.

Τότε κατηγορήθηκα εμμέσως ότι κινήθηκα για να στηρίξω την «συμπολίτευση».

Σήμερα ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος ισχυρίζεται ότι ενήργησα για να ματαιωθούν οι εκλογές, τις οποίες θα έχανε με κάτω τα χέρια, με προτροπή του κυρίου Μελισσανίδη, με τον οποίο έχω να μιλήσω 17 ολόκληρα χρόνια.

Κάτι τέτοιοι άνθρωποι του αναστήματος και του ήθους του με έχουν αναγκάσει να απέχω, ακολουθώντας την παροιμία “όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα, σε τρώνε οι κότες”» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα