Ολυμπιακός: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα»

Τα… τύμπανα του πολέμου ήχησαν στην Ιταλία, με τον Τύπο και τους οπαδούς της Γιουβέντους να περιμένουν με… άγριες διαθέσεις τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περάσει και… χειρότερα, με αποτέλεσμα να μην πτοούνται από ορισμένες δυνατές κραυγές!

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε, το πρωί της Δευτέρας (3/11) για την Ιταλία, όπου την Τρίτη (4/11) καλείται να αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι δεν είναι αποκλειστικά ομάδα έδρας. Αν και οι φετινές του επιδόσεις αυτό αποδεικνύουν μέχρι στιγμής, τόσο ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, όσο και οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, γνωρίζουν πολύ καλά πως οι προκρίσεις στο Champions League προϋποθέτουν καλά αποτελέσματα και μακριά από το «Καραϊσκάκης».

Το ηθικό των «ερυθρόλευκων» είναι ανεβασμένο, παρά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Τόσο ο Ντελβίν Εντινγκά, όσο και ο Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις στο «Ελ. Βενιζέλος», υποστήριξαν πως δεν φοβούνται τίποτα και πως είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Εντινγκά δήλωσε:

«Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια, όσο δύσκολα και αν είναι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα επίπεδο πιο δύσκολο, όμως πιστεύω ότι θα παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε και εκεί ένα αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο στο Καραϊσκάκη. Τώρα η Γιουβέντους έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσει και με το κοινό της στο πλευρό της θα είναι ακόμα πιο επιθετική».

Ο Νταβίντ Φουστέρ από την πλευρά του είπε:
«Δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα σημαντικό. Καθώς με ένα καλό αποτέλεσμα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, δεν μπορούμε να σταθούμε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να κοιτάξουμε στο παιχνίδι με την Γιουβέντους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα