«Είμαστε ζευγάρι με τη Σμαράγδα εδώ και 10 χρόνια»

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια σιωπής ώστε ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης να επιβεβαιώσει τελικά τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Την «αποκάλυψη» την έκανε ο Αθερίδης στο περιοδικό Down Town, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Συγκατοικώ με τη Σμαράγδα .(…) Έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά». Μάλιστα, ο Θοδωρής παραδέχτηκε πως με τη διάσημη συνάδελφό του είναι ζευγάρι περισσότερο από μία 10ετία, εξηγώντας ότι δεν… βαριέται εύκολα.

«Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουν να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής, ενώ ερωτώμενος για την πιθανότητα να παντρευτεί απάντησε πως «ούτε εγώ ούτε η Σμαράγδα σκεφτόμαστε τον γάμο».

Η αλήθεια είναι ότι και να ήθελαν οι δύο αγαπημένο ηθοποιοί να ντυθούν γαμπρός και νύφη υπήρχε ένα… κώλυμα: όπως έκανε γνωστό ο Θοδωρής ακόμη δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του.

Στην περίπτωση τους, όμως, έχουμε να κάνουμε με ένα μάλλον «διαδικαστικό» πρόβλημα, μιας και όπως είπε ο Θοδωρής «το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα