“Είμαστε Ποτάμι συνεργασίας και όχι Ποτάμι διχασμού”

Στην “Εφημερίδα των Συντακτών” παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας πως «εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνεργασθούμε, ότι είμαστε Ποτάμι συνεργασίας και όχι Ποτάμι διχασμού, ότι έχουμε και λύσεις και ανθρώπους».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε για τη σημασία των προσώπων που θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση λέγοντας ότι «σε μια χώρα χωρίς δυνατούς θεσμούς, με μια χαοτική δημόσια διοίκηση, τα πρόσωπα είναι ο καθοριστικός παράγοντας».

Δε δίστασε να επισημάνει την αναγκαιότητα μιας «αυτοδέσμευσης» από την πλευρά των κομμάτων που ψήφισαν το μνημόνιο Τσίπρα.

Χαρακτηριστικά είπε ότι η χώρα χρειάζεται «μια αυτοδέσμευση ότι δε θα συνεχίσουμε να γκρεμίζουμε, ότι δε θα βγούμε όλοι στα χαρακώματα σε μια άγονη αντιπαράθεση μόνο για μικροκομματικούς λόγους. Ο τόπος θέλει σταθερότητα. Να αφήσουμε την κοινωνία να ηρεμήσει, να αρχίσουμε να λύνουμε προβλήματα. Όχι μια εσαεί προεκλογική ατμόσφαιρα που τα καίει όλα. Να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω».

Τέλος, στέλνοντας το μήνυμα του στο εκλογικό σώμα ανέφερε «Εμείς λέμε στους πολίτες ότι μ’ ένα μικρό ποσοστό, τα κόμματα εξουσίας δεν θα σε ακούσουν. Αν υπήρχε ένα δυνατό Ποτάμι οι τράπεζες δεν θα έκλειναν. Δεν είναι ώρα για ψήφο διαμαρτυρίας και χαβαλέ. Δυνάμωσε το Ποτάμι και υποχρέωσε τα κόμματα εξουσίας να συνεννοηθούν μαζί μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα