“Είναι αδιανόητο να υποκρίνεται ο Τσίπρας ότι δεν τα ήξερε”

Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου και τα όσα προηγήθηκαν αυτής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. σε δηλώσεις του  στο Mega, σημείωσε πως «είναι αδιανόητο να υποκρίνεται ο κ. Τσίπρας ότι δεν τα ήξερε».

Ο ίδιος εξήγησε ότι «το καλοκαίρι ο κ. Δημήτρης Καμμένος είχε κάνει αυτήν την ανάρτηση με το Άουσβιτς και το Μένουμε Ευρώπη, αυτό είχε προκαλέσει τότε την πολύ οξεία αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, είχε σταλεί φάκελος με τα tweets του κ. Καμμένου και σε όλους τους βουλευτές και τους 300, άρα προφανώς και στον κ. Αλέξη Τσίπρα. Τότε είχε γίνει και ένα πολύ μεγάλο επεισόδιο στη Βουλή με την κ. Χρυσοβελώνη».

«Το πώς ενώ το ήξερε τον έκανε υπουργό και πώς νόμιζε ότι αυτό δεν θα προκαλέσει αντίδραση…ήταν αναπόφευκτο», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του κ. Δημήτρη Καμμένου ότι τα επίμαχα σχόλια δεν έχουν αναρτηθεί από τον ίδιο και πως οι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα έχουν παραβιαστεί, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε: «Τα tweets είναι προφανώς δικά του. Δεν συζητείται αυτό. Και στα tweets αυτά, στα περισσότερα, έχει απαντήσει ο ίδιος από κάτω. Δεν είναι μια ανάρτηση, έχει διάλογο από κάτω. Άρα είναι αστεία η δικαιολογία περί Σφακιανάκη».

Βολές κατά Καμμένου

Έστρεψε επίσης τα βέλη του και κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, λέγοντας: «Είναι σχεδόν αστείο ότι ο κ. Πάνος Καμμένος σχεδόν σε κάθε του ομιλία δεν παύει να τονίζει ότι η ΝΔ των ακροδεξιών Γεωργιάδη και Βορίδη δεν του κάνει όταν στο κόμμα του έχει βουλευτή τον Δημήτρη Καμμένο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα