«Είναι δικός μου»

Αποκαλυπτική ήταν στις δηλώσεις της στην εφημερίδα «Έθνος» η 18χρονη Βιργινία, η νεαρή κοπέλα που παντρεύτηκε τον Νίκο Ρωμανό στη φυλακή.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας τη συνάντησε στον διάδρομο του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή που ικανοποίησε το αίτημα του 21χρονου καταδικασμένου για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Εκεί, τη ρώτησε «είσαι φίλη του;» και το κορίτσι απάντησε αποφασιστικά: «Είμαι η γυναίκα του».

Η 18χρονη κοπέλα βρισκόταν καθημερινά έξω από τον θάλαμο του Νίκου Ρωμανού και, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, διέψευσε πως παντρεύτηκαν ώστε να μπορεί να τον επισκέπτεται στην φυλακή. «Παντρευτήκαμε γιατί το θέλαμε», λέει με κατηγορηματικό τρόπο.

«Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή. Αν δεν βρεθεί λύση, θα συνεχίσει. Τον ξέρω, ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος», είπε η Βιργινία στη δημοσιογράφο, ενώ, όπως έγινε γνωστό, επισκεπτόταν τον απεργό πείνας καθημερινά.

Τέλος, ξέσπασε στην εφημερίδα αποκαλύπτοντας ότι ο σύζυγός της έχει και πάρα πολλές θαυμάστριες, που του έστελναν γράμματα συμπαράστασης και του εξέφραζαν, εκτός των άλλων, και τον θαυμασμό τους, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Του γράφουν διάφορα. Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου! Είναι δικός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα