Είναι μία ομάδα μόνος του!

 

Και πώς να τον σταματήσεις; Δεν είχε αντίπαλο φέτος ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και το καλύτερο για τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ότι δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια.

Στα 34 μπαίνει ο Αργεντινός σούπερ-σταρ κι όχι στα 37-38 όπου θα έλεγε κανείς ότι πρέπει να αποσυρθεί και δεν μπορεί μία μεγάλη ομάδα να στηρίζεται πάνω του! Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν είσαι επαγγελματίας εντός και εκτός γηπέδων, το να βγάλεις μία φουλ σεζόν στα 34 ή στα 35 δεν είναι απαγορευτικό και στον Ολυμπιακό είναι πλέον ξεκάθαρο πως τον υπολογίζουν σίγουρα για μία ακόμη δυνατή διετία, κάτι που τους ικανοποιεί ιδιαίτερα, μιας και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017!

Το γκολ που έβαλε με την Skoda είναι μαγική στιγμή για το κάδρο των όμορφων γκολ στα ελληνικά γήπεδα, πόσο μάλιστα για Τελικό Κυπέλλου!  Θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Τα στατιστικά του προκαλούν ίλιγγο. Έπαιξε σε 43 παιχνίδια (!), σημείωσε 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, είχε περισσότερες από δέκα ασίστ, άμεση συμμετοχή σε άλλα τόσα γκολ και γενικά ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις του συλλόγου έχει να κάνει με το «συμπλήρωμά» του, τον Κώστα Φορτούνη. Βλέπουν πως ο νεαρός Έλληνας όχι μόνο καλύπτει επάξια το κενό του όταν χρειάζεται, αλλά μέσα από τις προπονήσεις παίρνει στοιχεία από τον Τσόρι και ετοιμάζει τη δική του εποχή που ίσως έρθει μετά το 2017. Ότι καλύτερο δηλαδή για τον Ολυμπιακό.

Ο Τσόρι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι να έρθουν κι άλλοι σαν κι αυτόν. Τον έχουμε ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα