Είναι πολύ «καυτό»: Το backstage video της φωτογράφισης του Σπαλιάρα με το κορίτσι του

 

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά το Survivor μαζί με την σύντροφό του, Ζωή Τζάνη για τις ανάγκες του περιοδικού «Down Town» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα την παντρευτεί όπως ακούγεται έντονα.

Φωτογραφήθηκες με τη Ζωή. Επικοινωνιακά θα έλεγε κάποιος ότι πουλάει περισσότερο η εικόνα του εργένη.

«Πολλοί μου το είπαν αυτό. Εταιρίες και managers μού πρότειναν να πλασάρομαι μόνος μου χωρίς τη Ζωή κλπ. Όμως θέλω να ζω αληθινές στιγμές και δεν με νοιάζει τόσο η εικόνα μου για να μπω σε τέτοια καλούπια. Η Ζωή, όσο ήμουν στο παιχνίδι, μετά την οικογένειά μου είναι το πρόσωπο που έλειψε. Μετά από πέντε μήνες είναι σαν να κάνουμε restart».

Θα την παντρευτείς;

«Πριν από το παιχνίδι είχαμε συνέχεια τσακωμούς, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και οι δυο. Σίγουρα, όταν είσαι τρία χρόνια με έναν άνθρωπο, σου περνάνε από το μυαλό και ο γάμος και τα παιδιά και όλα αυτά. Γενικά όμως θέλω να κάνω κάνα πάρτι, κάνα παιδί. Αυτό με τον γάμο και την εκκλησία, μού φαίνεται κάπως. Από τα 39 και μετά το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα (το παιδί»).


Η Ζωή θέλει;

«Η Ζωή είναι μωρό, μόλις έκλεισε τα 26. Το βλέπει πάντως πολύ διαφορετικά απ’ ότι όταν γνωριστήκαμε που ήταν 23 χρόνων. Είναι πιο θετική στην ιδέα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα