«Είναι προσβολή να λένε ότι θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου»

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού «Celebrity» και πόζαρε με το καινούριο της look. Η ίδια μίλησε και για την πρόσφατη αλλαγή της στην εμφάνισή της αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν από τη νέα σεζόν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Πρωινού Μου».

Για την αλλαγή στα μαλλιά της είπε: «Ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Είχα κουραστεί τόσα χρόνια με τα μακριά μαλλιά, τα έχω χορτάσει, καθώς και τα άπειρα χτενίσματα. Ήθελα να τα κόψω, τόσο για την εκπομπή όσο και για τη νέα ταινία που θα κάνω…».

Όσο για το αν θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega δήλωσε: «Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου του Mega για τη συνεργασία μας έγραφε καθαρά ότι θα αναλάβω το «Just the two of us» και ότι γενικότερα είναι μία συνεργασία που τη χαιρόμαστε και οι δύο πλευρές και θα δημιουργηθούν κι άλλα πράγματα από κοινού στο μέλλον. Τα «άλλα πράγματα» μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από ένα ακόμη show μέχρι ένα σίριαλ. Δεν ανέφερα ποτέ επίσημα ότι θα κάνω πρωινό! Όταν αποφασίσω να το κάνω, θα το ανακοινώσω εγώ. Έχω πει εκατομμύρια φορές ότι μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το κύκλωμα, πως μια είδηση από το τίποτα γίνεται είδηση, να το σεβαστώ, να μην πω κουβέντα και να σκεφτώ «δεν βαριέσαι θα περάσει». Είμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είναι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα