«Είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό»!

Τη συμφωνία του Αντόνιο Ντοναρούμα με τον Ολυμπιακό πριν τελικά αποδεχθεί την πρόταση της Μίλαν αποκάλυψε την Παρασκευή (29/12) η Gazzetta Dello Sport.

Όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα, οι Ντοναρούμα  είναι μια πολύ στενή οικογένεια. Στο τελευταίο καυτό καλοκαίρι, ο Αντόνιο πήρε την κατάσταση στο χέρι και μίλησε με τον αδερφό του, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Εκείνος δεν είχε σκεφτεί να γυρίσει στη Μίλαν. «Ηταν καλά στην Ελλάδα με τον Aστέρα Τρίπολης και μπορούσε να πάει, έχοντας συμφωνήσει με τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, στον Ολυμπιακό του Πειραιά για να παίξει στο Champions League. Θα κέρδιζε λιγότερα αλλά δεν νοιαζόταν», αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport.  «Όμως ήταν η Μίλαν που τον ήθελε κοντά στον Τζανλουίτζι, για να υποστηρίξει τον Στοράρι».

Από το βράδυ της Τετάρτης ο Αντόνιο Ντοναρούμα, έπαψε να είναι «ο αδελφός του Τζανλουίτζι» για τους φιλάθλους της Μίλαν. «Στο σπίτι, φυσικά, ποτέ δεν ήταν έτσι. Ο Αντόνιο έφυγε  νωρίς, στα 15 του,  αλλά για φτάσει τώρα στη Μίλαν, έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο γύρο. Ίσως γι αυτό, την Τετάρτη η οικογένειά του έζησε διαφορετικό συναίσθημα από το συνηθισμένο. Δεν περίμεναν να αγωνιστεί ο Αντόνιο,  διαφορετικά θα είχαν πετάξει στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν αυτό το πρώτο live», έγραψε η ιταλική εφημερίδα.  Ετσι, μόλις έγινε γνωστή η ξαφνική απουσία του  Στοράρι, ο μπαμπάς Αλφόνσο και η μαμά Μαρία μαζί με την κόρη τους Νουντσία στήθηκαν στην τηλεόραση. «Ο Τζανλουίτζι και ο Αντόνιο έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες», εξηγεί η αδελφή των δύο τερματοφυλάκων. «Και με δεδομένο το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι πιο εσωστρεφής μπορώ να φανταστώ πώς ήταν. Την Τετάρτη  γνωρίσαμε πραγματικά μία μεγάλη ικανοποίηση. Ο μπαμπάς κάπνισε 50 τσιγάρα, ενώ η μαμά πήγαινε μπροστά και πίσω στην τηλεόραση. Ετσι ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Θα το κάνουμε από την Κυριακή, όταν οι αδερφοί μου θα επιστρέψουν σπίτι».

Εκτός από τους συγγενείς και φίλους του Αντόνιο, ιδιαίτερη χαρά ένιωσε και η σύντροφός του, Στεφανία: «Μπόρεσε  επιτέλους να τους κλείσει τα στόματα. Δεν ξέρετε από πότε περίμενα αυτή την στιγμή. Τον χαρακτήρισαν μέχρι και παράσιτο. Ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου έδωσε, αν και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα