Εβδομάδα Εθελοντισμού: «Let’s do it Greece» από την Περιφέρεια Αττικής

Τρεις διαφορετικές δράσεις διοργανώνει στο Πεδίον του Άρεως, στο Αττικό Άλσος και στον Κόμβο Κηφισιάς η Περιφέρεια Αττικής, την Κυριακή στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εθελοντισμού.

Στόχος είναι η στήριξη της εθελοντικής εκστρατεία «Let’s do it Greece» και η συμβολή της στον καθαρισμό και στην αισθητική βελτίωση των χώρων αυτών.

Στην Αττική εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, σχολεία, Δήμοι, επιχειρήσεις, οργανωμένες ομάδες πολιτών και διάφοροι φορείς θα δώσουν το «παρόν» στα σημεία συνάντησης : Πεδίον του Άρεως στο άγαλμα Κωνσταντίνου (10:00π.μ.), Αττικό Άλσος στην κεντρική είσοδος (11 πμ.) στον Κόμβο Κηφισίας (Παράδεισος Αμαρουσίου (9 π.μ.).

Υπενθυμίζεται ότι η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Let’s do it World», που αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε αυτήν συμμετέχουν 108 διαφορετικές χώρες του κόσμου και περίπου 8.000.000 εθελοντές.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν στις κοινές δράσεις που διοργανώνονται στις χώρες τους, με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και τη διαχρονική αξία του εθελοντισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα