Εγκαταλείπουν τον ΟΦΗ στη μοίρα του…

Απανωτά είναι τα κτυπήματα που δέχεται η ομάδα του ΟΦΗ, τόσο από εξωγενείς παράγοντες, όσο και από το εσωτερικό της, παρά τις προσπάθειες που καταβάλει ο Νίκος Μαχλάς και οι συνεργάτες του, να διασώσουν ότι μπορούν!

Μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν, το πρωί της Δευτέρας ήρθε ένα ακόμη ισχυρό κτύπημα, αυτή τη φορά από το εσωτερικό της ομάδας, το οποίο προκάλεσε απογοήτευση και ένα κύμα απαισιοδοξίας για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις βασικοί παίκτες ενημέρωσαν τη διοίκηση ότι αποχωρούν, καθώς αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι. Πρόκειται για τους Μακρή, Τριποτσέρη, Κουτσιανικούλη και Στάθη, οι οποίοι έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη του Ηρακλείου, θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

Η διοίκηση από την πλευρά της επιχείρησε να τους αλλάξει γνώμη, όμως και οι τέσσερις ήταν αποφασισμένοι να προχωρήσουν. Η αλήθεια είναι ότι τα συσσωρευμένα προβλήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ δεν μπορούν να καλυφθούν με ηρωικές κινήσεις του Νίκου Μαχλά, ούτε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δύναται να καλύψει από την τσέπη του όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ήδη έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί στο πρωτάθλημα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τον ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Πέσιτς, με τον Νίκο Μαχλά να καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες, ώστε να καλυφθεί η οφειλή και – ει δυνατόν – να αρθεί η ποινή που επέβαλλε η FIFA και εφάρμοσε αναγκαστικά η ελληνική Λίγκα και η ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα