Εγκρίθηκε το «μνημόνιο Κάλας» στον Άρη

Πρωταρχικός στόχος του «μνημονίου Κάλας» που θα ισχύσει από τούδε και στο εξής – δηλαδή μέχρι νεωτέρας – στην ΠΑΕ Άρης, αποτελεί η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και η μετατροπή του σε μία οικονομικά βιώσιμη και αυτάρκης ομάδα.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Άρη ενέκρινε το σχέδιο που κατέθεσε ο νέος στρατηγικός επενδυτής του συλλόγου, Άλεξ Κάλας και αφού ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες διαφωνίες που υπήρχαν, ενέκρινε ομόφωνα τη νέα εποχή.

Επισήμως δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν και τα… προαπαιτούμενα που έθεσε ως όρους ο Άλεξ Κάλας, αφορούν σχεδόν αποκλειστικά το οικονομικό σκέλος. Η φιλοσοφία του ομογενούς επιχειρηματία στηρίζεται στη λογική του κέρδους για όλους, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να υπάρξει εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗ, μετά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του, ανακοινώνει τα εξής:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το γραπτό μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Α.Σ. ΑΡΗ και του Υπευθύνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Άλεξ Κάλας για την αγωνιστική περίοδο 2014-’15.

2. Με ομόφωνη απόφαση, το Δ.Σ. ενέκρινε την άρση της διαγραφής του κ. Νίκου Χρηστίδη από τους καταλόγους των μελών του Ερασιτέχνη ΑΡΗ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα