«Εγώ έστειλα τη Λίβερπουλ στο Champions League»!

Ενδεχομένως να έχει δίκιο και η συντριπτική πλειοψηφία να συμφωνεί μαζί του, ωστόσο ακούγεται… κάπως περίεργα να το λέει ο ίδιος, απονέμοντας τα εύσημα στον… εαυτό του!

Ο Λουίς Σουάρες, περί ου ο λόγος, δήλωσε πως εκείνος ήταν που οδήγησε τη Λίβερπουλ στο Champions League μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τη σπουδαιότερη διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων στον πλανήτη. Ο Ουρουγουανός επιθετικός σημείωσε 31 τέρματα στην Premier League, δίχως να εκτελέσει ούτε ένα πέναλτι, ενώ απουσίασε μόλις από έξι παιχνίδια, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μία προσωπική επιτυχία είναι πάντα ευπρόσδεκτη και σε κάνει ευτυχισμένο, διότι έτσι αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου και η δουλειά που κάνεις. Όμως έβαλα την ομάδα πάνω απ’ όλα και την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που αν συνέβαινε, θα ήταν εκπληκτικό. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά της ομάδας.

Ωστόσο, έχασα μόλις έξι ματς σε όλη τη σεζόν, και πέτυχα όλα αυτά τα γκολ δίχως να εκτελέσω ούτε ένα πέναλτι. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος, διότι εγώ ήμουν αυτός που ηγήθηκα της προσπάθειας. Δεν νομίζω πως η Λίβερπουλ θα μπορούσε χωρίς εμένα να φτάσει εκεί. Η επιστροφή στο Champions League ήταν ένας από τους στόχους μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα