«Εγώ δεν έχω καράβια, ούτε μαγαζιά, ούτε επιχειρήσεις»

Δριμεία επίθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής». Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, απευθυνόμενος στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και στα όσα του  καταλόγισε στη τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha, απάντησε με σκληρά λόγια. Τόνισε πως  «τα φαινόμενα μπερλουσκονισμού είναι επικίνδυνα για την πολιτική ζωή του τόπου» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι  «εγώ δεν έχω καράβια, ούτε μαγαζιά, ούτε επιχειρήσεις».

Παράλληλα επιτίθεται κατά των στελεχών που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά του».

Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του κ. Μαρινάκη, ο Β. Μιχαλολιάκος απαντά ότι «τα μόνα συμφέρονται που εξυπηρετώ είναι αυτά του λαού του Πειραιά» και τονίζει ότι ο ίδιος είναι ο μόνος δήμαρχος που ζήτησε και διενεργείται διαχειριστικός έλεγχος σε βάθος 15ετίας, συμπεριλαμβανομένης της δικής του θητείας.

«Τα φαινόμενα μπερλουσκονισμού είναι επικίνδυνα για την πολιτική ζωή του τόπου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος, «διότι δεν μπορεί όποιος έχει χρήμα και δύναμη να εξουσιάζει τα πάντα».

Σε ερώτηση για το αν εκτιμά ότι θα πρέπει να υπάρξει κομματική πειθαρχία στους «γαλάζιους» βουλευτές που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά του, αρκείται να δηλώσει ότι «με την κοινωνική βάση της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας του 45% δεν χρειάζομαι διαμεσολαβητές. Τώρα αν ένας θέλει να κάνει ότι διχάζει για να αποδείξει ότι υπάρχει, για να κάνει τον… ήρωα, τότε να μου επιτρέψετε να πω ότι δεν είναι θέμα πολιτικής αλλά άλλης επιστήμης. Δεν είναι λοιπόν δικό μου θέμα».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα