«Εγώ ζήτησα να φύγω από την Μπαρτσελόνα»!

Το θολό τοπίο γύρω από τη μεταγραφή του ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Τσεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνος ήταν που ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Μπαρτομέου προσπάθησε να μπλοκάρει τη μετακίνησή του στην Τσέλσι!

Είναι πολλές φορές που όσα κυκλοφορούν από διάφορες πηγές, οδηγούν στην εντελώς αντίθεση κατεύθυνση από εκείνη της πραγματικότητας. Όπως είχε διαρρεύσει στα ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που είχε βάλει πωλητήριο στον Τσεσκ Φάμπρεγκας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός χαφ απάντησε στους ισχυρισμούς αυτούς, αποτυπώνοντας τη δική του αλήθεια. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ίσως και να μην μάθουμε ποτέ, καθώς οι δύο πλευρές υποστηρίζουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς Ισπανού:

«Ρώτησα την Μπαρτσελόνα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο πρόεδρος προσπάθησε να μπλοκάρει τη μεταγραφή μου, αλλά εγώ είχα ήδη πάρει την απόφασή μου. Μίλησα με τον Μπαρτομέου και τον Θουμπιθαρέτα και τους είπα ότι θέλω να φύγω. Ειλικρινά, όλα έγιναν ήρεμα. Δεν έφυγα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Αν δεν πίστευα ότι θα είμαι ευτυχισμένος στην Τσέλσι, δεν θα έπαιρνα αυτή την απόφαση. Πάνω απ’ όλα, θέλω να είμαι ευτυχισμένος επαγγελματικά και προσωπικά. Η Τσέλσι κτίζει μία σπουδαία ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαι καλά. Έζησα στο Λονδίνο για οκτώ χρόνια, έχω φίλους και οικογένεια εκεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα