Εγώ πληρώνω, εσείς πείστε τον!

 

Δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκινά αγώνα δρόμου προκειμένου να πείσει τον Σέρτζιο Αραούχο να μείνει στα Σπάτα τη σεζόν 2017-18, ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο με τον ίδιο, όσο με την ομάδα του, τη Λας Πάλμας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες ωσάν τα χρήματα για να μείνει ένα ακόμη χρόνο, δηλαδή 800 χιλιάρικα, συν ένα ποσό κοντά στις 300.000 ως ενοίκιο, να θεωρούνται δεδομένα. Αυτό, όμως, που δεν είναι δουλειά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ είναι να πειστούν Λας Πάλμας και Αραούχο να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Κι αν ο Αργεντινός δείχνει να περνά καλά εδώ πέρα και να τον ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή προοπτική που σημαίνει ότι μπορεί να πειστεί εύκολα τόσο αυτός, όσο και η οικογένειά του, η διοίκηση της Λας Πάλμας είναι αυτή που πρέπει να πειστεί πως ο Αραούχο θα ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία αν παίξει όπως μπορεί να παίξει στα ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ! Εκεί είναι όλο το μυστικό.

Ως κερασάκι στην τούρτα, σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει να τον κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο, είναι να μπει και οψιόν αγοράς, έστω και «τσιμπημένη». Σε μία τέτοια περίπτωση, ενδιαφέρον θα έχει να καταφέρει η ομάδα να μπει στους ομίλους του Champions League. Μία τέτοια επιτυχία μπορεί να σημάνει ενεργοποίηση της οψιόν! Πολύ προχωρημένο σενάριο, αλλά στην ΠΑΕ εξετάζουν κάθε πιθανή μελλοντική εξέλιξη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα